Ügyfélszolgálat: +36 20 960 3777, +36 20 257 0038 | H - P: 9:00 - 17:00|info@reklam-bogre.hu

Bögre-katalógus

//Porcelán bögre, pohár

A számtalan különféle reklámbögre között válogatva ne hagyd ki a bögre nyomtatás legalapvetőbb kellékét, a porcelán bögrét. A klasszikus formák világa jó választás céged számára, ha a kerámiaipar legnemesebb anyagát szeretnéd felhasználni reklámbögréd elkészítéséhez.
Megtalálod a kanállal ellátott, vagy szilikonnal bevont porcelán bögréket. Elegáns fehéren hagyva, vagy céged színeivel gazdagítva alkothatod meg a tökéletes reklámbögrét, melyből céged méltó dísze és népszerűsítője válhat. Használd ki a bögre készítés nagyszerű lehetőségét, és készíttesd el saját igényeidre szabott ízléses porcelán bögrédet.

Ha a reklámbögrékkel szemben te inkább az ízléses, egyszerűbb poharakat részesíted előnyben, érdemes elgondolkodnod, mit tudsz kihozni egy porcelán pohárból. A porcelán nemes és kiváló anyag, mely klasszikus és elegáns világot idéz meg.
A szilikon talppal ellátott porcelán pohár színét céged arculatához igazítva választhatod meg, míg sima, nagy felületére részletesen kidolgozott, megfelelően beméretezett logót, feliratot, vagy képet nyomtathatsz.
Használd a bögre nyomtatás technikáját új féleképpen egy ízlésesen megkomponált, emblémával ellátott poháron, mely tökéletes reklámajándék céged számára.