Vásárlási információk

Minimális rendelési érték

A minimális rendelési összeg emblémázással együtt nettó 30.000 Ft.

 

Szállítási feltételek

Budapest területén: A nettó 50.000 Ft feletti megrendeléseket ingyenesen kiszállítjuk, ezen összeg alatti megrendelések esetén, Budapesten nettó 2000 Ft a szállítási díj.

Budapesten kívüli megrendelés esetén: Súly/méretfüggő futárszolgálati díj terheli a megrendelőt, ennek összegéről az ajánlatkérés során tudunk felvilágosítást adni.

 

Szállítási határidők

Az ajánlatkérést követően tudunk tájékoztatást adni a szállítási határidőről, ami függ a termékektől és az esetleges emblémázási módoktól.

 

Fizetési feltételek

A termékek mellett feltüntetett árak nettó vételárak, az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

Az első alkalommal történő megrendelés esetén a vételár 100%-t előre kérjük. További megrendelések esetén az előleg mértéke 60%. A megrendelési folyamat kezdete az előleg, Indico Design Kft. számláján történt jóváírás dátuma.

 

Áru átadás-átvétel

A megrendelt áru a vételár teljes összegének kifizetéséig az Indico Design Kft. tulajdonát képezi. Átutalással történő fizetés esetén az áru ellenértéke akkor tekinthető kifizetettnek, ha a teljes összeg az Indico Design Kft. számláján jóváírásra került.

 

Adatkezelés

Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, és azokat kizárólag az ajánlatkéréssel, megrendeléssel és a hírlevél szolgáltatásunkkal kapcsolatos ügyintézésre használjuk fel.