Ügyfélszolgálat: +36 20 960 3777, +36 20 257 0038 | H - P: 9:00 - 17:00|info@reklam-bogre.hu

Bögre-katalógus

//Fém bögre, pohár
Újra tért hódít a fém bögre, ami könnyű kezelhetősége és hasznossága miatt tért vissza a köztudatba.
Kevésbé elegáns, mint a porcelán vagy a kerámia bögre, de annál praktikusabb, hiszen törésálló, így nem csak otthon vagy az irodában, de akár kirándulások és nyaralások alkalmával is magaddal viheted.
A bögre nyomtatás természetesen a fém és acél bögrék, kulacsok és termoszok felületén is megvalósítható. Céges logódat, mottódat fémből készült reklámbögrédre is rányomtathatod, így azt bárki láthatja az utcákon.
Ha számodra a praktikum az elsődleges, céged számára jó választás a fémből készült reklám bögre nyomtatása.
Ha a fémből készült reklámbögrék mellé más ivóalkalmatosságokat keresel, vess egy pillantást az egyéb poharakra is! Ilyen például a fém autós ivópohár, ami nagyszerű célt szolgál, ha az autóban szeretnéd meginni üdítődet, teádat vagy kávédat.
A tető praktikus kialakítása miatt könnyen el tudod fogyasztani belőle italodat, ám az mégsem fog kilöttyenni egy hirtelen fékezés vagy élesebb kanyar miatt. További előnye, hogy nagy felületére jól láthatóan nyomtathatsz rá bármilyen céges logót vagy feliratot.
A bögre nyomtatás nem áll meg a reklámbögréknél! Válogass az ivópoharak között és találd meg céged számára a legmegfelelőbb reklámajándékot!